Η Psarras Sponges είναι μία ελληνική βιοτεχνία παραγωγής σφουγγαριών, ενεργή στο εμπόριο φυσικών σπόγγων από το 1954.
Η εταιρεία στράφηκε στα συνθετικά σφουγγάρια το 1987, όταν τα φυσικά σφουγγάρια καταστραφήκαν μαζικά από τις παγκοσμίως καταστροφικές επιπτώσεις στο υποθαλάσσιο χώρο, που δημιούργησε το πυρηνικό ατύχημα στο Τσερνομπίλ.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να δημιουργήσει μια μονάδα παραγωγής συνθετικών σπόγγων άριστης ποιότητας.
Οι εγκαταστάσεις τις εταιρίας, συνολικής έκτασης 2,5 στρεμμάτων, είναι πλήρης εξοπλισμένη με γερμανικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που της επιτρέπει την παραγωγή 2000 τεμαχίων την ώρα.

Η Psarras Sponges στα 60 χρόνια λειτουργίας της εξάγει τα προϊόντα της σε Αμερική, Καναδά, Χιλή, Μέξικο, Ισπανία, Αγγλία, Κίνα, Ισραήλ και βρίσκεται στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων καταστημάτων στην Ελλάδα.

Προϊόντα

Η εταιρεία παράγει διάφορους τύπους σφουγγαριών και για διάφορες χρήσεις:

· Σφουγγάρι κουζίνας

· Σφουγγάρι μπάνιου για ενήλικες και παιδιά

· Σφουγγάρι για πλύσιμο αυτοκινήτων, σκαφών, φορτηγών, μηχανημάτων κλπ.

Τα παραπάνω προϊόντα, συγκριτικά με άλλα αντίστοιχα προϊόντα στην αγορά,  διαφέρουν για την υδρόφιλη ιδιότητά τους. Με τον όρο υδρόφιλη εννοούμε την ιδιότητα που έχει το υλικό να πλησιάζει κατά πολύ ποιοτικά το φυσικό σφουγγάρι. Αυτό καταστά το προϊόν απόλυτα φιλικό προς το δέρμα, και αντιαλλεργικό ενώ απορροφά πολλαπλάσιο νερό από το βάρος του αποβάλλοντας ευκολότερα τα υπολείμματα ρύπων. 

Στην εταιρία πραγματοποιείται αυστηρός έλεγχος σε όλα τα στάδια παραγωγής, από την ποιότητα της πρώτης ύλης μέχρι το στάδιο της συσκευασίας, ώστε το προϊόν να κατέχει τη μέγιστη ανθεκτικότητα και ποιότητα με την καλύτερη τιμή. Οι ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη αποτελούν μία πρόκληση. Χρησιμοποιούνται ως κατευθυντήριοι οδηγοί, ώστε να καλυφθούν οι μεμονωμένες απαιτήσεις. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να είναι πρώτη στην επιλογή των πελατών.

Terms of use
All rights reserved.


© 2014-2015
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας.
Email: